preload preload preload preload

Turnir v Traunu in Curling liga

Pozdravljeni curlaši in ljubitelji curlinga.
Kljub neustrezni podlagi za udejanjanje našega športa, tudi na Jesenicah še migamo. Zaradi prijaznih kolegov iz ljubljanskih klubov lahko treniramo na njihovem terenu, včasih pa moramo izkušnje popestrit tudi z drugimi izzivi.

Tako smo se tri ekipe: Svizci, Modeli in mešana ekipa Dream Team, udeležili “very, very friendly” turnirja v Traunu. Glede na to, da je bila na turnirju kar bogata mednarodna zasedba (Avstrija, Švica, Češka, Slovaška, Hrvaška, Poljska, Slovenija) in da veliko igralcev izhaja iz reprezentančnih ekip, smo naše znanje, glede na lanske rezultate kar precej izboljšali. Predvsem pa nam je bilo dano tridnevno izpopolnjevanje tehnike, taktike in prijateljevanja z ostalimi udeleženci. Upamo, da nam bo takšno uvajanje v sezono, prineslo tudi dobre rezultate na našem terenu.

Pričenja se slovenska liga v curlingu za sezono 2012/13, katere pa se bodo kljub brez pogojev za trening na Jesenicah, z našega kluba udeležile 4 ekipe: Modeli, Svizci, Zamudniki in Ledolomilke. Tekme se bodo igrale le v dvorani Zalog v Ljubljani in sicer 26.11.2012, 17.12.2012, 21.01.2013, 18.02.2013 in  18.03.2013.

Pridite z nami – gledat, navijat, se družit, ali pa pridite na sprejem prvakov ob koncu sezone :))