preload preload preload preload

JCLZNP 2015/16

V petek smo v piceriji Venezia na Koroški Beli uradno zaključili letošnjo klubsko ligo in razglasili zmagovalce. To so še drugič v dveh letih postali Modeli (Zvone, Matjaž, Domen in Mitja D.), ki so poleg spominske plakete za osvojeno prvo mesto iz rok Precednika ponovno za leto dni v hrambo prejeli tudi njegov prehodni pokal.

 

Liga je vsako leto močnejša in bolj izenačena, letos so bile na prvih treh mestih kar tri ekipe z enakim številom tončk, vrstni red pa so na koncu odločile medsebojne tekme, v katerih so Modeli premagali oba neposredna konkurenta. Drugo mesto so osvojili Mamuti in tretje Svizci.

Končna lestvica:

Lestvica


SLAVNOSTNA OTVORITEV JCLZNP 2015/16

S slavnostno otvoritvijo smo v petek, 16. oktobra začeli z letošnjo Precednikovo ligo. Po kratkem kulturnem programu in doživetem nagovoru Njega s tisočerimi nadimki, sta sledili tudi prvi tekmi.
V ligi letos nastopa 9 ekip, ena več kot lani, ki se bodo med seboj pomerile vsaka z vsako, zmagovalka JCLZNP pa bo tista ekipa, ki bo na koncu osvojila največ tončk. Pravila si lahko ogledate na povezavi spodaj.
Rezultate in lestvico boste našli na spodnjih povezavah.

EKIPEPRAVILAVSI REZULTATI IN LESTVICA