CURLING POD ZVEZDAMI

Članice in člani Curling kluba Jesenice smo skupaj z osebjem Hotelov Bled, v sredo 24.februarja 2016 zaključili uspešno zimsko zgodbo imenovano “Curling pod zvezdami”.

Na odprtem drsališču pod hotelom Park, smo vsako sredo, vse od novemhbra 2015 pa do konca februarja 2016, organizirali promocijsko igranje curlinga ter izpeljali mini poslovno ligo v tem vedno bolj popularnem športu.

Odziv ljudi je bil naravnost fantastičen in z velikim veseljem smo sprejeli vse,ki so bili pripravljeni preizkusiti ta šport. Veliko je bilo zabave, smeha in dobre volje. Osebje hotelov je za nas odlično poskrbelo in prepričani smo, da so se ob športnem dogajanju spletle tudi pristne prijateljske vezi.Žal je dogajanje nekje na polovici zapustil šofer Miloš, zaradi česar smo ostali brez nadvse priljubljene rubirke Lady. Njemu in njegovi partnerki želimo vse dobro.

Našo izkušnjo smo delili po celem svetu. V spletnih novicah Svetovne curling zveze smo namreč objavili članek, v katerem smo opisali prednosti, ki jih ima lahko tovrstno sodelovanje športa in turizma. Novico si lahkopreberete na spodnji povezavi:http://www.worldcurling.org/wcf-newsletter Hvaležni smo, da nam je v dveh terminih pri izvedbi pomagal tudi Curling klub Zalog.

Zimsko curling pravljico smo zaključili v sredo 24.februarja 2016 z nekaj medsebojnimi tekmami ekip, v katerih smo se pomešali igralci našega kluba in osebje hotelov Bled. Da je bilo druženje popolno je poskrbela direktorica s kuhanim vinom in manjšo pogostitvijo. Nadvse simpatično srečanje se je končalo z obljubo, da se naslednje leto zopet dobimo tam ….”pod zvezdami”.

Cacy

 

Leave a Comment