preload preload preload preload

Predstavitev naših ekip na članskem DP ’14

MODELI. Da smo se našli, smo morali v Beograd in od takrat zgodba traja.

Ekipo sestavljamo enka Mitja Donoša – Demc, ki vedno daje tempo igri in od katerega je odvisen njen potek.
Dvojka je Domen Zalokar – Zimovc, ki za enko popravlja, kar se pač popraviti da. Je zadržan, ko pa se sprosti to vsi zaznamo.
Trojka je Matjaž Prezelj – Maži. Za njega ni luknje, kjer kamen ne bi mogel iti skozi, odboje pa ima naštudirane “u nulo”.
In kot zadnji naš veliki vodja, Zvone Sever – Sevez. Med igro nikoli ne obupa nad nami, nas vzpodbuja, vsi pa ga imamo radi, ko igro odpre z Norveško otvoritvijo.

To smo mi – MODELI. Preprosti, skromni fantje, ki ne potrebujemo veliko in se imamo fletn. Mogoče tudi zato radi potujemo na vzhod, kjer se počutimo zelo domače.

 Modeli

MAMUTI: Nastali smo povsem po naključju. Na treningu smo žrebali ekipe in mi smo naleteli  skupaj. Ker nam je šlo v tej postavi zelo, zelo dobro, smo se odločili, da bomo tako igrali  tudi na mladinskem državnem  prvenstvu. Kaj pa ime??? Nekateri menijo, da ima to ime  dva pomena. Saj ju tudi ima (no, odvisno od situacije). Vendar je bistveni pomen to, da smo  neustrašni in se na ledu počutimo zelo domače. To se je obrestovalo, saj smo postali državn  prvaki. Mogoče nas ima kdo za take, kot je bil mamut v krožišču na Kokrici (zelene), ampak  bomo videli, kdo bo na koncu zelen…

MAMUTI so Luka Prezelj, Noel Gregori, Aljaž Stopar in Štefan Sever.

Curling MAMUT znak

Me smo mlada ekipa pod imenom LEDENI UNICORNI. Zakaj ledeni unicorni? Ker so samorogi posebne živali in smo posebne tudi me, saj nas velikokrat na ledu zebe 😀

V ekipi smo Ana Smolej, Nika Svetina, Patricija Černe in Nika Černe. Ker pa je Ana še premlada, jo bo nadomestila Alenka Omerzel.

Alenka – prijazna na kvadrat 😛
Patricija – legenda na kubik ;$
Ana – car na trikotnik 😀
Nika S. – vztrajna na prizmo xD
Nika Č. – zabavna na pravokotnik ;D

Naša članica Patricija pa v nedeljo, 13. aprila praznuje svoj 15. rojstni dan. Darila sprejema čez celo leto.

Curling znak ENOROG

SVIZCI. Legendarna in skoraj že kultna, z naskokom najbolj homogena ekipa CKJ.

Sestavljajo jo skip Mitja Resman ter igralci Robert Konc, Grega Prezelj, Marko Štravs in Robert Sušanj.

Odlikuje jo kombinacija izkušenj, mirnosti, preudarnosti ter natančnosti. Imajo vse kar krasi velike ekipe, zato se za njihovo prihodnost ni bati. Zviti in vztrajni kot svizci se borijo prav do zadnjega meta. Tudi zaradi tega že nekaj let posegajo po najvišjih mestih na državnih prvenstvih in turnirjih na tujem. Naj tukaj omenimo le tri bronaste kolajne zadnjih DP.

Povezani skoraj kot družina so kandidati za najvišja mesta tudi na letošnjem državnem prvenstvu. Njihovo geslo je: Kdor zna, z ovco orje!

Zapomnite si: “Legenda nikoli ne umre!” (Wyatt Earp)

Svizci

LEDOLOMILKE. Saj poznate tiste ladje, ki jih pošljejo na delo, ko nihče drug več ne zmore. Močne, vztrajne, trdne, strah vzbujajoče. Taka je tudi naša ekipa. Močna na jeziku, vztrajna pri komandiranju naših klubskih kolegov, trdna v volji igrati ob vseh mogočih urah in strah vzbujajoča pri lomljenju metel, ročajev kamnov, včasih pa tudi pri razbijanju ledu. In kadar se nam na presenečenje nas in vseh ostalih vse lepo posreči, razbijemo tudi voljo nasprotnic.

LEDOLOMILKE so Melisa Hatić, Helena Konobelj, Nevenka Kolbl in Eva Sever.

Ledolomilke

DR. MUDNIK, ekipa, ki še vedno bega nasprotnike. Zakaj? Predvsem zaradi imena in njegovega pomena. Nastali smo na pogorišču dveh kratkotrajnih jeseniških ekip. Od Drvarjev in Zamudnikov smo ohranili le del postave in posledično del njihovih imen. In ker se Drmudnik sliši bolj čudno in smo za nekatere kljub mladosti že pravi doktorji, smo vmes postavili piko. In ne nazadnje zato, ker imamo jajca. V bistvu jih imamo 10, ampak to je že druga zgodba…

DR. MUDNIK so Grega Arh, Robert Mušič, Boštjan Omerzel, Grega Šlajmar in Matej Šmuc.

mudnik