preload preload preload preload

Prednovoletni Kitz

V soboto, 27.12.2014, smo odšli v Kitzbuhel. Avtobus je imel veliko zamudo, zato smo vsi premraženi čakali na avtobus, ki ne ve, kje je Blejska Dobrava. Ko smo pobrali še ostale člane, smo odrinili proti Avstriji. Po 2 urah vožnje smo naredili kratek postanek za WC. Nadaljevali smo pot. Končno smo prispeli v Kiztbuhel. Nato smo se razdelili v 2 skupini in prva je takoj odšla na led trenirat. Po uri in pol smo se zamenjali in trenirali smo še ostale. Ko smo se ponovno zamenjali, je 2. skupina šla jest, kasneje pa še 1. skupina.

Preostanek dneva smo se spopadali med seboj. Patricija Černe s svojo ekipo je po poštenem boju premagala ekipo Racmanov. Mamuti so zmagali 2 – torej obe tekmi. Polarni medvedi pa so zmagali eno tekmo, prav tako pa tudi naše novinke (Ana, Barbara, Manca in Meta), ki po premagale Zvoneta Severja in njegovo ekipo!!!

kkiittzzz

Po dolgem in utrujajočem dnevu smo krenili proti domu. Vmes smo skoraj vsi zaspali. Ko smo prispeli na slovensko stran tunela, smo navdušeno ugotovili, da pada sneg (juhu). Nato smo vsi utrujeni odšli domov.

(Meta Š.)