preload preload preload preload

PRAGA OLIMPIC HOPES

Na četrtkovo dopoldne smo se končno odpravili proti Pragi. Najprej smo se ustavili še v Zalogu, nato pa se je pot čisto zares začela. Na poti smo napravili nekaj postankov. Pot je hitro minila, ko smo prišli v hotel Globus pa nismo dobili sobe. Ta problem smo hitro rešili. Šli smo v drug hotel, v katerem smo prenočili, zjutraj pa smo se odpravili na prvi trening. Po njem smo odšli v hotel (tisti pravi) in se nastanili po sobah. Nato pa je šlo zares, tekmovanje se je začelo. Hitro smo se privadili na led in odigrali dobre tekme. Ekipa SLO 1 je prišla do prve zmage, ostalima dvema ekipama pa se je malo zalomilo. Prvi tekmovalni dan je hitro prišel do konca. Polni upanja in pričakovanja smo hitro zaspali, da bi bili kar se da dobro pripravljeni na nov dan.

IMG_1767

Drugi dan smo nekateri začeli zelo zgodaj, saj smo imeli tekmo ob 8:00. Ekipa SLO1 je še enkrat zmagala. Ta dan je bil zelo naporen, saj smo imeli precej poln urnik tekem, seveda pa smo se prebili tudi skozi ta dan. Soboto so nam organizatorji popestrili z družabnim večerom, v katerem smo Slovenijo odlično predstavili s Kekčevo pesmijo.

Čas je hitro minil in prišel je zadnji tekmovalni dan. Ena tekma za vsako ekipo in mesta so bila znana. Slovenija 2 se je uvrstila v skupino D in po round robin sistemu tekmovanja dosegla 10. mesto, Slovenija 3 je dosegla 8. mesto in Slovenija 1 pa 7. mesto.

Polni lepih vtisov, novih prijateljstev in znanja, smo se podali v domovino.

Aljaž