Modeli na EP skupine C

Zvone, Mitja, Domen, Maži in Micka,

pred odhodom na zadnje državno prvenstvo nismo imeli velikih pričakovanj. Prvenstva smo se udeležili sproščeno in mogoče je bil ravno to recept za uspeh. Veselili smo se ga kot otroci. Zakaj ne, postali ste/smo prvi državni prvaki v tem športu v Sloveniji. “Kako fantastičen dan!” (bi rekel naš Borut 🙂

Pred vami je Evropsko prvenstvo, kjer boste prvič zastopali barve Slovenije. Pripravljali ste se zavzeto in temeljito. Glede tega si imate ničesar očitati. K stvari ste pristopili resno in odgovorno, skratka naredili ste vse, da se vi, Zveza in Slovenija pokažete v najboljši možni luči. Obremenjevati se z rezultatom pa je popolnoma nepotrebno. Vsak od vas bo k tekmam pristopil s ciljem zmagati. In prav je tako. Vsaka tekma se začne z 0:0, pri zmagi pa bodo vedno odločale malenkosti. Pri tem pa je veliko odvisno tudi od sreče, ta pa ni vedno na strani boljših. Zato se z rezultati ne obremenjujte.

V ZGODOVINO SLOVENSKEGA ŠPORTA BOSTE VI IN DEKLETA IZ ZALOGA ZA VSE VEČNE ČASE ZAPISANI KOT PRVI ZMAGOVALCI/KE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V CURLINGU IN UDELEŽENCI PRVEGA EVROPSKEGA PRVENSTVA V TEM ŠPORTU NA KATEREM JE NASTOPALA SLOVENIJA. TEGA VAM NIHČE, NIKOLI NE MORE ODVZETI.

Zato pojdite na Dansko predvsem uživat in se “fajn imet”. Držite skupaj in igrajte sproščeno. Veselite vse vsake točke. Dejstvo, da ste malce zaskrbljeni in da vas vsaj malce lomi trema je zgolj dobrodošlo, … tako nasprotnikov in tekem ne boste jemali prelahko in podcenjujoče. In prav zaradi tega lahko presenetite.

Vsak trenutek bomo mislili na vas in trdo stiskali pesti. Če ne prej, se na to spomnite takrat, ko mogoče vse ne bo šlo po vaših pričakovanjih. Za nas ste zmagovalci že sedaj, zato bomo težko čakali, da se vrnete in z nami delite vaše spomine.

Torej, srečno pot, veliko “uživancije” in lepih spominov. Zaslužili ste si!

ENAKO ISKRENE IN PRISRČNE ŽELJE SEVEDA POŠILJAMO TUDI ŽENSKI EKIPI ZALOGA. PRAV TAKO STE NAŠE KOT SO NAŠI MODELI IN STISK NAŠIH PESTI NE BO NIČ MANJŠI. KEEP GOING DEKLETA!!!!

V imenu jeseniških curlingašev

Cacy

Leave a Comment