preload preload preload preload

Mladinski reprezentančni izbor 2014

V petek 17.10.2014 ob 14.00 smo se odpravili na kvalifikacije v Bratislavo. Prispeli smo okoli osmih zvečer, nastanili smo se v hostlu Angelica, v soboto pa so nas čakale že prve tekme.

Prvo tekmo smo imeli ob 8.00. Ledeni unicorni so se pomerile z Ljubljančankam in izgubile z malo zostanka, med seboj sta pa se udarili tudi ove jeseniški ekipi in sicer Mamuti proti Polarnim medvedom. Tekma med Mamuti in Medvedi je bila zelo napeta, vendar pa so zmagali Mamuti. Ob dveh pa je  Polarne medvede čakal nov spopad, z Zmajčki. Medvedi se niso dali, borili so se na vse pretege vendar so za malo izgubili proti Zmajčkom, ki so jih žal izločili iz boja za finale.

Naslednjo igro smo imeli šele ob sedmih. Med tem so naši trenerji imeli trening, mladinci pa smo odšli malo naokoli, se učili in posvečali šoli, ker nas je v ponedeljek čakal test. Končno smo pričakali naslednjo tekmo, pomerili so se  Mamuti proti Zmajčkom in jih seveda tudi premagali, tako so se uvrstili tudi v finale. Ledeni unicorni pa smo se pomerile z ekipo Vencelj-Merc in jih v dodatnem endu premagale in se uvrstile v finale. Vsi utrujeni smo odšli v hostel in se počasi odpravili spat.

Zjutraj nas je čakala  tekma ob enajstih. Ledeni unicorni smo se v finalu pomerile z ekipo Ljubljančanke, seveda smo se borile in prvo tekmo zmagale, čez 10 minut pa nas je čakala še ena tekma z Ljubljančankami. Tekmo smo zaradi utrujenosti izgubile, seveda pa smo dale vse od sebe in se potrudile (kljub porazu smo ostale vesele in nasmejane 🙂 ). Mamuti pa so se borili z Zmajčki in jih seveda premagali ter se tako uvrstili  na mladinsko evropsko prvenstvo. Bravo Mamuti!!!

Po tekmi smo se odpravili v Mc’ Donalds in nato proti Jesenicam. Prispeli smo ob pol desetih.

V Bratislavi smo se imeli vsi zelo super, smejali smo se ne glede na to ali smo zmagovali ali izgubljali 🙂

(Patricija)