Taped Ducks postali mladinski državni prvaki 2014/15

14. in 15. marca je v Zalogu in na Jesenicah potekalo mladinsko državno prvenstvo, na katerem je nastopilo tudi 5 ekip našega kluba. Kar navajeni smo že odličnih rezultatov naših mladink in mladincev in tudi tokrat nas niso razočarali! Pri mladincih so mladi Jeseničani osvojili prva tri mesta, pri mladinkah 2. in 4.

1. mesto in naslov državnega mladinskega prvaka so na svojem prvem mladinskem prvenstvu pri fantih osvojili Taped Ducks (Štefan Volk, Blaž Kusterle, Tilen Zupan in Simon Langus).

Racmani so v finalu premagali lanske prvake Mamute (Luka Prezelj, Noel Gregori, Aljaž Stopar in Štefan Sever). Ponovno se je zgodilo, kot že vsakokrat doslej, da branilec naslova le-tega ni ubranil. Tretje mesto so osvojili Polarni Medvedi (Jakob Omerzel, Bine Sever, Martin in Urban Razinger).

Pri dekletih so Top 4 (Nika Svetina, Ana Smolej, Patricija in Nika Černe) v finalu morale priznati premoč lanskim zmagovalkam Ledenim Kockam (CK Ljubljana), a so bile tudi tokrat zelu blizu zmage. Topli štumfki (Ana in Lea Žemlja, Manca Bertoncelj, Meta Šebat in Barbara Volk) so prvenstvo končale na 4.mestu.

Vsem iskreno čestitamo!

Leave a Comment