Tudi v drugem krogu jeseniški dvoboj

V Zalogu se je danes ob 9.00 začel drugi krog državnega prvenstva. V tem krogu so na led stopile štiri od petih jeseniških ekip. Pri članih so se Modeli pomerili s Pingvini, Rolling Stones, ki včeraj niso imeli tekme, pa so se v svojem prvem obračunu pomerili s SochiKladivarji. V tem krogu na ledu ni bilo ekipe Team Sever. Pri članicah sta se obe jeseniški ekipi srečali v tem krogu. Tako kot za Rolling Stonese je bila tudi za Team Zaveljcina to prva tekma prvenstva. Hot shots so prvenstvo otvorile včeraj.

Pri članih so prvenstvo na progi E odlično začeli Rolling Stones, ki so premagali SochiKladivarje. Že ob 13.00 bodo imeli novo priložnost za napad na mesta v skupini, ki vodijo v izločilne boje. pomerili se bodo z novinci na državnih prvenstvih- Granit 2020. Modeli so na progi C igrali s starimi znanci z državnih prvenstev, ekipo Pingvini. Tekma se je žal končala z drugim porazom Modelov. Ob 13.00 bomo na ledu spremljali prav vse moške ekipe. V skupini A bodo Modeli in Team Sever lovili novo zmago ter mesta ki peljejo iz skupine, Rolling Stones pa z zmago lahko skočijo na vrh skupine B.

Pri članicah so na progi F po štirih napetih obratih Hot shot ukradle dve točki, nato pa tekmo pripeljale do končne zmage. Hot shot se trenutno nahajajo na samem vrhu razpredelnice, in imajo po polovici rednega dela odlične možnosti za napredovanje neposredno v finale. Team Zaveljcia se bodo ob 13.00 pomerile z velenjsko ekipo Novčic

2. Krog——–

Proga F (Ž): Hot shot 6:1 Team Zaveljcina (1:0,0:1,1:0,1:0,2:0,1:0)

Proga C (M): Modeli 2:8 Pingvini (0:3,0:1,0:1,1:0,0:3,1:0)

Proga E (M): SochiKladivarji 3:7 Rolling Stones (0:1,0:3,1:0,1:0,0:3,1:0)

 

1 thought on “Tudi v drugem krogu jeseniški dvoboj”

Leave a Comment