Sezona je končana! Team Sever s trojno krono

Pretekli vikend smo bili priča še zadnjem dejanju letošnje sezone. Po končanih državnih prvenstvih, se je na zaloškem ledu  10 ekip podalo v boj na vsakoletnem odprtem turnirju Ljubljana open.

V preteklih dneh smo redno poročali o uspehih jeseniških ekip na državnih prvenstvih. Člani CK Jesenice so tekmovali na vseh letošnjih državnih prvenstvih, in prav na vseh dosegli izvrstne rezultate. Tudi na turnirju Ljubljana open ni bilo nič drugače. Turnirja sta se udeležili dve jeseniški ekipi- Rolling Stones ter Team Sever. Obe ekipi sta se odlično odrezali že na članskem državnem prvenstvu. Rolling Stonesom je na petih tekmah uspelo zmagati dvakrat, kar je bilo na koncu dovolj za končno sedmo mesto. Team Sever so turnir končali neporaženi, ter s petimi visokimi zmagami osvojili še tretji naslov letos.

Z zmago na Ljubljana open 2021, smo uradno zaključili s tekmovanji za sezono 2020/21. Do uradnega zaključka sezone pa nas čakata še dva pomembnejša dogodka. Že v petek bo v dvorani Podmežakla potekal občni zbor, na katerem bomo izvolili tudi vodstvo kluba za prihodnje sezone. Čaka pa nas še tradicionalni klubski piknik, ki bo izveden v kolikor bodo razmere to dopuščale.

Še enkrat čestitke vsem ekipam in vsem curlingašem ki so poskrbeli za še eno uspešno sezono za CK Jesenice. Upamo da se v čim večjem številu vidimo na treningih v Planici. Izkoristimo priložnost za poletne treninge na ledu, saj tako lahko poskrbimo za še uspešnejšo sezono 2021/22.

Leave a Comment