Uspešno izvedena Noč dobrodelnega curlinga

Naš curling klub, poleg izjemnih športnih uspehov, zaznamuje tudi dobrodelnost in humanitarnost. Ta je še posebej izrazita v zadnjem, prazničnem delu leta.

Tako smo v novembru, skupaj z nekaterimi drugimi jeseniškimi športnimi klubi zbirali igrala in knjige za pediatrični oddelek jeseniške bolnišnice, teden dni nazaj pa smo se že tretjič skupinsko udeležili krvodajalske akcije.

Devetega decembra zvečer smo skupaj z Zavodom za šport organizirali tradicionalno Noč dobrodelnega curlinga. Odziv je bil odličen. Obiskovalci so lahko pod vodstvom inštruktorjev preizkusili ta zanimiv ledni šport, se seznanili s pravili in opremo, obenem pa darovali sredstva za socialno ogrožene otroke Osnovne šole Tone Čufar.

Večer je minil v nadvse prijetnem športno humanitarnem druženju.

Osnovni šoli Tone Čufar smo zbrana sredstva v Noči dobrodelnega curlinga predali v petek. Zbrali smo 930€, ki jih bo šola namenila za pomoč v okviru socialnega sklada.

Kolektiv šole in učenci, so se nam zahvalili z neverjetno simpatičnim darilom ter pisno zahvalo. Istočasno smo prejeli poročilo o porabi sredstev lanskega leta.

Lepo je delati za nekoga, ki ta trud zna ceniti.

Hvala vsem, ki ste pri tej dobrodelni akciji kakorkoli pomagali. Še naprej delajmo dobro!

Leave a Comment