Top 4 prejemnice bronastega priznanja Športne zveze Jesenice

V ponedeljek, 6. marca so na Jesenicah podelili priznanja športne zveze Jesenice za dosežke jeseniških športnikov v letu 2106. V curling klubu Jesenice smo bogatejši za novo priznanje – bronastega so prejele mladinske in članske reprezentantke Top 4 (po novem Top 5, op.a). Ob tem že lahko potrdimo, da bodo dekleta vsaj do marca 2018 zastopale Slovenijo na mednarodnih tekmovanjih v mladinski konkurenci. Več o prireditvi si lahko preberete v zapisu ene izmed članic ekipe, Patricije.

Vse skupaj se je začelo, ko me je Eva pobrala pet do šestih pred mojo bajto. Nato sva iz najlepše vasi (Blejska Dobrava) oddrveli na dokaj lep kraj (Koroška Bela) po Ano. Punca rdečih las in širokega nasmeha je tako prisedla v avto. Nato smo se navdušene odpeljale proti gledališču Toneta Čufarja. Ker ni bilo nobenega praznega parkirnega mesta sva jaz in Ana odšli v gledališče, da bi rezervirali primeren sedez, Eva pa je med tem časom poiskala parkirno mesto za njenega Ferrarija. Prišla pa je tudi Anina mama, Mateja.

Najprej nam je plesna skupina iz Koroške Bele zaplesala, nato pa nam je zapela še skupina katere sem pozabila ime. Najprej so podelili nagrade športnikom, ki so osvojili odlična mesta na šolskih tekmovanjah. In nato je napočil veliki trenutek,  na vrti smo bile me. Z velikim ponosom sva z Ano odšli po darile. Joj, Nika je za malo trenutka zgrešila podelitev. Pridružila se nam je kasneje in ujela še ostali trenutek podelitve. Spet so nam zaplesali. Haha zaplesala pa nam je tudi Anja Šivic (vrjamem, da saj približno veste kdo je to). Po podelitvi smo odšli na gostijo. Ravno ko sva se z Ano basali s kruhom, so do naju pristopili župan Tomaž Tom Mencinger, predcednik OKS Bogdan Gabrovec, naš stari znanec Branko Jeršin nekateri drugi. Eva se je z gospodom Gabrovcem zmenila za curling halo, upamo da bo uresničil naše želje.

Patricija

Leave a Comment