Po delovni akciji je bil odigran drugi krog Cacyjeve lige

Na petkovem treningu se niti približno nismo dolgočasili, saj smo se tokrat zbrali pol ure pred treningom in pričeli z delovno akcijo.

Ker so se od poletja do danes na kamnih in gumijastih podlogah pod njimi ustvarili ledeni oklepi, jih je bilo potrebno čim prej osvoboditi. Vsi udeleženci petkovega termina smo se zbrali ob zabojih in si razdelili naloge. Po nekaj desetminutnem tolčenju, kidanju, vrtanju, praskanju, brisanju… so bili kamni sijoči in zloženi na čisti gumijasti podlogi, ki je bila prej ujeta pod ledom. Zahvaljujemo se vsem pridnim rokam, ki so poskrbele da bodo kamni v prihodnje pripravljeni hitreje in da odstranjevanje ledu s kamnov ne bo potrebno pred vsakim terminom.

Lopate, kladiva in ostalo orodje smo hitro zamenjali za metle, saj se je 6 ekip podalo v boj 2. kroga jeseniške (Cacyjeve) lige. Tekme so bile še bolj napete kot v 1. krogu, vendar so si na koncu Mušketirji 4, Modeli ter Svizci ponovno priborili zmago. Modeli so premagali našo najmlajšo ekipo Želve, Mušketirji pa so so si drugo zmago priborili proti Ledolomilkam. Več težav so imeli Svizci, ki so proti Starim mačkom remizirali in na koncu zmagali šele po metanju LSD.

Vse rezultate in lestvico pa najdete na zavihku “Liga”

Leave a Comment