Nagrade za sezono 2015/16 so podeljene

V petek smo članice in člani curling kluba Jesenice izvedli predzadnje dejanje letošnje curlingaške sezone in podelili kar 3 pomembne klubske nagrade.

Najprej nam je On pripravil kviz z naslovom Male celice sivega vodje, pri katerem smo morali odgovarjati na različna vprašanja o velikem vodji. Z žrebom smo določili ekipe s po štirimi člani, ki smo najprej bolj ali manj uspešno odgovarjali na zastavljena vprašanja, po vseh vprašanjih pa nas je čakala še posebna končna naloga – napisati smo morali pesmico o Njem. Ob tem smo se neizmerno zabavali. Zmagovalci kviza Alenka, Helena, Patricija in Noel so si prislužili posebno nagrado, naziv Ponos Precednika in spominsko majico. (Pesmice bodo objavljene na posebni spominski strani)

Druga nagrada, ki jo vsako leto podeljujemo v klubu, je Prostovoljec/Prostovoljka leta. Zmagovalca, ki se je tekom leta najbolj izkazal s prostovoljnim delom v klubu, s svojo prizadevnostjo in zavzetostjo, izberemo s posebnim glasovanjem vseh članov kluba. Laskavi naziv si je letos prislužil Zvone Sever.

Za konec smo razglasili še zmagovalce letošnje Jeseniške curling lige za nagrado Precednika. To so še drugič zapored osvojili Modeli.

Več o ligi, končno lestvico in rezultate, si lahko ogledate na posebni strani Jeseniške curling lige za nagrado Precednika

Letošnjo sezono bomo v Curling klubu Jesenice sklenili s piknikom v juniju, že avgusta pa s tradicionalnim turnirjem v odbojki na mivki odprli novo, v katerem članice in člane našega kluba ponovno čaka cel kup izzivov.

Leave a Comment