Moška mladinska reprezentanca na Češkem uspešno začela priprave na mladinsko SP

Moška mladinska curling reprezentanca se je v petek, 2. 11. 2018, odpravila na prvi tekmovalni vikend odprte češke mladinske curling lige v Prago. No, pravzaprav do Prage niti nismo prišli, saj je bil naš cilj njeno predmestje Zbraslav. Vožnja je ob dobri glasbi in naši še kvalitetnejši spremljavi hitro minila. V Zbraslav smo zapeljali veličastno, ob Queenih, ki so nam daljnovidno že peli, da smo šampioni. Parkirali smo pred hotelom in ko smo našli tudi ključek od montane je bil dnevni cilj dosežen.

V soboto so nas čakale tri tekme. Curling dvorana v Zbraslavu je del športnega centra s kar nekaj športne infrastrukture. Ima dve progi odličnega ledu in prijazno tribunico za trenerko in rezervo. Pokazali smo dobre igre, z ravno toliko napakami, da nam do januarja na treningih ne bo dolgčas. Vsekakor dovolj dobre, da smo vse tri tekme predčasno zaključili kot zmagovalci. Čas med tekmami smo si krajšali z badminfuzbalom in headponkom, športoma, ki imata prihodnost. Vsaj v naši ekipi. Res huda stvar!

Ker smo bili v soboto pridni, smo v nedeljo dobili nasprotnice, in to kar dvakrat, da so se oči dodobra spočile. Ponavadi smo gentlemani, tokrat pa najbrž nismo naredili najbolj prijaznega vtisa, saj smo obe ekipi kar krepko premagali. Ni za jemat osebno, se nam je pač mudilo domov. Na poti domov smo naredili dva kratka postanka za menjavo konjev, khm ne, šoferjev, in bili doma še pravi čas za nove ponedeljkove podvige.

Leave a Comment