preload preload preload preload

Bliža se zaključek letošnje sezone

Članice in člani CK Jesenice smo imeli v petek zadnji letošnji trening na ledu dvorane Podmežakla. Za konec tekmovalno izredno bogate sezone nas tako čakajo le še trije veliki dogodki do konca meseca.

2017 Konec sezone 02

Že ta konec tedna se bo nekaj naših ekip udeležilo prvega curling turnirja v SLoveniji, Ljubljana Open (od petka do nedelje v dvorani v Zalogu), temu sledi mladinsko državno prvenstvo, čisto za konec tekmovalnega sporeda letošnje sezone pa nas čaka še člansko DP.

Uspehom v letošnji sezoni ni ne konca ne kraja. Mamuti so nas razveseljevali na mednarodnih tekmovanjih:

Mamuti in Top4 bodo tudi v naslednji sezoni Slovenijo predstavljali na prvenstvih v mladinski konkurenci,  Mamuti so poleg tega na izbornem članskem turnirju še drugič postali moška članska reprezentanca.

Redno smo se udeleževali mednarodnih turnirjev in na njih tudi zmagovali (Dream Team v Traunu in Mamuti v Füssnu). Že tretjič smo darovali kri (ABRh+ Blood Event) in pomagali učencem OŠ Toneta Čufarja. Spet smo prejeli priznanje Športne zveze Jesenice (bronasto za Top4) in še in še bi lahko naštevali.

Ne smemo pa seveda pozabiti naše Jeseniške curling lige za nagrado Precednika, ki smo jo izvedli že tretjič, že tretje leto zapored pa so jo v svojo korist odločili Modeli. Tekme devetih ekip so bile izredno zanimive, niti ena ekipa ni ostala neporažena in niti ena ekipa ni ostala brez zmage. Naš veliki vodja za naslednjo sezona že obljublja nekaj novosti.

 

Save